Transitions tele seminars
Image default
Society / Relationships

Woningfotografie en videotours bij Vastgoed Foto & Video

U kunt bij Vastgoed Foto & Video terecht voor goede woningfotografie en videtours. Al het werk dat wij leveren is volledig op maat en wij doen er dan ook alles aan om uw woning op zijn best te laten zien via onze fotografie en video’s. Onze materialen zijn van de beste kwaliteit én u krijgt uw levering al binnen 48 uur. Zo kunt u rekenen op de beste kwaliteit, flexibiliteit en ook nog een zeer klantvriendelijke service.

Combinatiepakketten woningfotografie

Bij Vastgoed Foto & Video kunt u diverse combinatiepakketten kiezen voor de woningfotografie. Wij zijn gespecialiseerd in fotografie voor makelaars zodat zij de woningen duidelijk kunnen laten zien op hun eigen website of bijvoorbeeld op Funda. U kunt kiezen voor onze standaard fotografie maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld het fotograferen met 360 graden. Deze 360 graden techniek geeft potentiële kopers de mogelijkheid om een interactieve beleving te hebben in de woning. Via de 360 graden techniek kan men 360 graden rond in het huis kijken zodat iedere hoek goed zichtbaar is. Dit geeft een duidelijk beeld van de ruimtes en zo kunnen potentiële kopers ook alvast een bedenking maken van hoe ze de ruimtes eventueel zouden willen inrichten. Hierdoor krijgt u alleen aanvragen van mensen die ook echt daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in de woning omdat zij zich alvast hebben kunnen oriënteren op het huis. Een andere techniek die wij bij Vastgoed Foto & Video aanbieden is 3D-fotografie met behulp van Matterport. Matterport geeft potentiële kopers een unieke kans om het huis online te beleven doordat men virtueel kan rondwandelen in het huis. Zo kan men ook naar een andere verdieping toe en ook wederom met behulp van de 360 graden techniek iedere hoek van de kamer uitgebreid bekijken. Daarnaast wordt niet alleen de woning zelf hierin meegenomen maar kunnen geïnteresseerden ook direct de omgeving van het gebouw bekijken.

Woningvideo’s

Naast woningfotografie doet Vastgoed Foto & Video ook aan woningvideo’s. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een videotour waardoor de woning meteen helder in beeld wordt gebracht doordat elke verdieping wordt gefilmd. Deze video’s zijn ook makkelijk te posten op sociale media kanalen of op websites.