Transitionsteleseminars

Een goede mediator in Wageningen gevonden

Al een tijdje was ik aan het zoeken naar een goede mediator in Wageningen. Ik had namelijk een conflict en wilde dat dit op een goede manier zou worden opgelost. Dat was dan ook de reden dat ik besloot om hulp van buitenaf te vragen en op zoek te gaan naar een onafhankelijke blik. Op het moment dat ik terecht kwam bij In2Mediation werd alles voor mij duidelijk. Door het conflict met mijn partner, kreeg ik een duidelijk advies en kregen wij samen de verschillende mogelijkheden voor een scheiding te zien. Dit gaf ons beiden erg veel rust en hierdoor kregen wij een beter beeld van de stappen die wij konden ondernemen. Ook kregen wij een duidelijk overzicht van de zaken die erg belangrijk voor ons waren en daardoor zouden wij geen belangrijke dingen vergeten.

Wij konden altijd terecht bij deze mediator uit Wageningen

Toen onze scheiding steeds dichterbij begon te komen, vonden mijn man en ik het allebei verstandig om op zoek te gaan naar een mediator in Wageningen waar wij beiden een klik mee hadden. Hierdoor kon deze mediator op een objectieve manier naar onze situatie kijken en ons adviseren over de scheiding. Er waren namelijk een aantal dingen die de nodige aandacht verdienden en een van die dingen was bijvoorbeeld hoe wij onze spullen zouden gaan verdelen. De mediator van In2Mediation heeft op een goede manier met ons meegedacht en ons ook goed weten te helpen. Ook konden wij alles vragen en waren wij altijd meer dan welkom om met onze vragen naar haar toe te gaan. Wij zijn dan ook zeer tevreden hierover en raden In2Mediation zeker aan anderen aan. Ook is alles goed geregeld en konden wij altijd terecht bij deze mediator uit Wageningen als wij op bepaalde momenten vastliepen.

Zeer blij met onze keuze

Wij hopen dat In2Mediation in de toekomst veel meer mensen van dienst mag zijn. Deze mediator uit Wageningen is erg goed en weet mensen op een goede manier te helpen. Wij zijn dan ook zeer dankbaar voor de diensten die wij hebben gekregen en hadden zeker geen andere mediator willen hebben!