Transitions tele seminars
Image default
Society / Relationships

Trouwen op de Veluwe

Trouwen op de Veluwe? Het is het recept voor een echt sprookje. Bij Hoeve Kindergoed in Ermelo kunt uw trouwlocatie Veluwe huren. Deze authentieke boerderij op de Veluwe is de beste locatie voor een prachtige bruiloft. Er wordt aan alles gedacht en u heeft ruim de mogelijkheid voor eigen inbreng bij deze unieke trouwlocatie op de Veluwe.

Locatie in een prachtige omgeving

Deze trouwlocatie in Ermelo is gelegen in een prachtig gebied. Hoeve Kindergoed in Ermelo is gelegen in een bosrijk gebied en op steenwerpafstand van de Veluwse hei. Op deze manier is het feest goed te combineren met trouwfoto’s in de omgeving. Ermelo is centraal gelegen en daarom goed te bereiken voor al uw vrienden en familie.

Catering en overnachting

U kunt een volledig pakket kiezen inclusief catering wanneer u uw bruiloft vier op deze trouwlocatie in Ermelo. Echter heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen catering te regelen. Hoeve Kindergoed denkt graag met u mee om zo uw bruiloft tot de mooiste dag van uw leven te maken. Geniet van een professionele en vriendelijke aanpak. Ook is er overnachting mogelijk bij deze trouwlocatie Veluwe. Op zoek naar een trouwlocatie Veluwe? Dan bent u bij Hoeve Kindergoed aan het juiste adres. Neem een kijkje op de website van deze trouwlocatie voor sfeerimpressies en meer informatie. U kunt eenvoudig online of telefonisch contact opnemen voor meer informatie.