Transitions tele seminars
Image default
Society / Relationships

Kinderservies

Veel kinderen vinden eten moeilijk. Ze lusten veel niet en hebben geen zin om te eten. Wanneer een kind geen kinderservies heeft, vinden ze het normale servies vaak maar saai. Daarnaast hebben ze ook geen zin om stil aan tafel te moeten zitten.

 

Vrolijk kinderservies

Een leuk kinderservies kan kinderen helpen om goed te eten en aan tafel te blijven zitten. Wanneer een kind een bord heeft met zijn lievelingsdier erop of in zijn lievelingskleur, wordt van het bord eten een stuk leuker. Jut en Juul heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten kinderservies. Wanneer een kind moeite heeft met eten, kun je samen met je kind naar nieuwe kinderservies kijken. Je kunt met je kind de afspraak maken dat als hij het kinderservies krijgt die hij wil, hij voortaan zijn bord netjes leeg eet. Veel kinderen willen graag het mooie servies hebben en doen mee aan deze afspraak.

 

Drinkflessen en lunchboxen

Naast kinderservies, heeft Jut en Juul ook lunchboxen en drinkflessen. De lunchboxen zijn er niet alleen maar in de standaard rechthoekige vorm, maar ook in de vorm van een beer of konijn. Met zo’n coole lunchbox zal je kind maar wat te graag lunchen op school en aan zijn vriendjes de lunchbox laten zien. Ook de drinkflessen hebben verschillende vrolijke patroontjes.

 

Leuke placemats

Een kind zal gelijk meer zin krijgen in eten, wanneer zijn kinder servies er vrolijk uitziet. Ook een leuk placemat kan helpen bij het eten. Zo heeft Jut en Juul een placemat in de vorm van een beer. Dit ziet er uitnodigend uit voor het kind, waardoor hij of zij maar al te graag aan tafel zal willen zitten met zijn nieuwe placemat en kinder servies. Kies een kinder servies uit wat goed past bij je placemat en maaltijden zullen leuke momenten worden voor de kinderen. De ouders zullen hierdoor ook een stuk ontspannender kunnen eten. Zo wordt met een goed gekozen kinderservies eten voor iedereen leuker.

 

https://www.jutenjuul.nl/