Transitions tele seminars
Image default
Society / Relationships

Iphonehoesjes.nl: een iPhone 6 hoesje voor iedereen

Als je op zoek bent naar een nieuw en goedkoop iPhone 6 hoesje ben je bij iphonehoesjes.nl aan het juiste adres. Een iPhone 6 hoesje wordt vaak om een iPhone 6 geplaatst om de telefoon te beschermen, ook kan je een iPhone 6 hoesje kopen met een leuk printje om je telefoon een beetje op te pimpen. Met een grote aanbieding aan hoesjes en accessoires hebben ze voor iedereen het gepaste hoesje.

Naast een iPhone 6 hoesje nog iets anders nodig?

Naast iPhone 6 hoesjes heeft iphonehoesjes.nl nog veel meer dingen. Zoals andere iPhone hoesjes maar ook accessoires! Onder deze accessoires vallen screenprotectors, opladers, kabels, powerbanks, audio instrumenten, auto accessoires, sportaccessoires en nog een aantal overige artikelen. Een screenprotectors is een laagje wat je kan plaatsen op je scherm waardoor je beeldscherm minder snel stuk gaat of beschadigd wordt.

Voordelen Iphonehoesjes.nl

Voor de website geld de regeling: ‘Vandaag besteld, morgen in huis!’ Indien je voor half 7 een bestelling plaatst. Ook maken ze gebruik van gratis verzending, waardoor je écht alleen voor je telefoon hoesje betaald. Verder kan je hier betalen met onder anderen IDeal. IDeal is een van de makkelijkste betaalmogelijkheden tegenwoordig. Hier betaal je snel en veilig via het internet. Verder kan je hier ook betalen met onder anderen AfterPay, PayPal, Visa, Mastercard en Maestro.

De prijzen van de iPhone hoesjes beginnen al vanaf €9,95. Hierdoor wordt het kiezen en kopen van een iPhone 6 hoesje nog makkelijker. De prijs hangt overigens wel af van het materiaal waarvan het hoesje gemaakt is en welk type iPhone je hebt, hierdoor wordt bijvoorbeeld een leren hoesje of hoesje voor de iPhone 7 duurder.

Materialen en typen iPhone 6 hoesjes

Bij iphonehoesjes.nl is er een grote variatie aan materialen en typen iPhone 6 hoesjes. De meest populaire soorten materialen voor de iPhone 6 hoesjes zijn leer, TPU, Polycarbonaat en Aluminium.  De verschillende soorten typen hoesjes lopen daarentegen erg uit een. Hierdoor kunt je kiezen uit een wallet, hardcase, softcase, bumper of screenprotector.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website: www.iphonehoesjes.nl