Transitions tele seminars
Image default
Society / Relationships

Een professionele mediator bezoeken in Soest

Ik ben op zoek gegaan naar een mediator uit de omgeving van Soest om mij te helpen met mijn familie. Helaas zijn mijn opa en oma laatst overleden en hebben een mega grote erfenis achtergelaten voor de hele familie. Het enige nadeel is dat mijn opa en oma dit niet goed hebben verdeeld over de familie en er is de laatste tijd veel ruzie hierdoor ontstaan. Zelf werd ik hier niet goed van en wilde dat ze stopte met ruzie maken. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die er een einde aan kon breien.

Mediator uit Soest vinden die onze familie kon helpen

Niemand had het idee gekregen om een mediator uit de omgeving van Soest erbij te halen, gelukkig ik wel. Ik wist toevallig dat kennissen van ons bij een mediator ook iets met een erfenis hebben geregeld. Dus ik vroeg aan die kennissen of ze het adres of iets van een naam hadden waarmee ik verder kon. Die hadden ze en het bedrijf heette Anniek Schuurs Mediation. Ik bezocht de website en zag meteen dat dit het juiste adres was voor mijn familie probleem. Nadat ik contact had gezocht met Anniek, heb ik meteen een afspraak gemaakt met de familie om daar te komen voor een intake. Natuurlijk wilde we eerst kijken of dit wel de beste oplossing was die we konden bedenken. Mijn familie was hier eerst een beetje op tegen, maar nadat ik ze had overgehaald gingen ze het toch proberen.

Fijn om mee te praten en alles opgelost

Toen ik aankwam bij de praktijk van Anniek Schuurs Mediation, was ik best nerveus. Dit kon natuurlijk vreselijk aflopen en dat we nooit rond kwamen met de erfenis. Maar het bleek juist heel goed te zijn. Mijn familie kon goed overweg met Anniek en ze hebben eigenlijk niet een keer een discussie gehad over bepaalde spullen van de erfenis. Bij de volgende sessie hebben ze samen met de mediator alles verdeeld en is alles goed afgelopen. Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld.

Meer weten over de diensten van Anniek Schuurs Mediation? Bekijk dan de website via www.anniekschuursmediation.nl voor meer informatie.