Transitions tele seminars
Image default
Society / Relationships

Een ooglidcorrectie wordt zeer nauwkeurig uitgevoerd

Ik ben van plan een ooglidcorrectie te ondergaan. Ik heb altijd het gevoel gehad dat mijn oogleden voor mijn ogen of op mijn ogen lagen. Dit is soms erg lastig, want je wordt sneller moe met bijvoorbeeld lezen en je ziet minder goed. Daarom werd het tijd dat ik hier iets aan ging doen. Ik ging op zoek naar een kliniek of een oogarts die mij kon helpen met dit probleem.

Een ooglidcorrectie bij Ooglift ondergaan

Ik begon op het internet te zoeken met het zoekwoord ‘ooglidcorrectie.’ Al snel kwam ik op de website van Ooglift terecht. De uitstraling van de website sprak mij zeer aan en ik ben meteen de informatie en de ervaringen van andere gaan lezen. Het waren alleen maar pluspunten en positieve dingen die ik las, dus ik heb meteen het contactformulier ingevuld en afgewacht tot ik een afspraak kon maken. Na een paar dagen nam Ooglift contact met mij op en maakte we samen een afspraak bij de kliniek voor een gesprek over de ingreep. Op de dag van het gesprek ontmoette ik de oogarts die mij zou gaan behandelen. Het was een vriendelijke man en gaf mij een goed gevoel over de ingreep. Hij stelde mij gerust dat de ingreep niet veel voorstelde en bijna niet fout kon gaan. Ik dacht bij mijzelf: ‘eerst zien, dan geloven.’

Het resultaat

De dag van de ingreep was ik erg nerveus maar de oogarts stelde mij weer op mijn gemak dat er niks ergs zou gebeuren. Na ongeveer een paar uur was het alweer voorbij. Ik had helemaal niet door dat de tijd zo snel kon gaan. De arts zei dat ik over 3 dagen het verband moest laten zitten en daarna het resultaat mocht gaan bekijken. In spanning te hebben gewacht, mocht ik eindelijk na 3 dagen het verband eraf halen en wat was ik verbaasd! Ik herkende mezelf gewoon niet meer terug! Ik raad Ooglift zeker aan!

Contact

Wilt u ook meer weten over ooglidcorrecties? Bekijk dan de website van Ooglift voor meer informatie en contactgegevens van de kliniek.