Transitions tele seminars
Image default
Society / Relationships

De Schaakkoning heeft alles voor de schaakspeler

Mensen die graag schaken kunnen hun hart ophalen bij de Schaakkoning. Naast een breed assortiment schaakspellen zijn er de speciale versies van het schaakspel. In de webshop van de Schaakkoning kun je een schaakspel kopen in een enkele variant of in een spellendoos met meerdere spellen. Je kunt dus naast een schaakspel ook meteen een damspel bestellen. Of één van de andere variaties, zoals het schaak- en molenspel in een doos of Ludo en schaken in één set.

Schaken is goed voor jong en oud

Schaken is geen spel dat alleen gespeeld wordt door slimme mensen. Het is het spel zelf dat je slimmer maakt. Kinderen die leren schaken presteren beter als het gaat om concentreren, problemen oplossen, geheugen en creativiteit. Daarnaast is schaken een spel dat je hersenen beschermt tegen cognitieve achteruitgang.

Genoeg redenen dus om bij de Schaakkoning een schaakspel te bestellen. Of de varianten op het schaakspel.

Schaakborden, schaakstukken en nog veel meer

Naast schaakborden kun je bij de Schaakkoning losse schaakstukken bestellen. Ideaal als je schaakstukken bent verloren. Daarnaast kun je in hun webshop op de pagina voor de schaakborden ook direct terecht voor een dambord. Je bestelt dan een schaak- en dambord in een. Datzelfde geldt voor de schaak- en damtafel. Met het inklapbare schaakspel haal je een echte ruimtewinner in huis.

Handig zijn de magnetische schaakspellen, bijvoorbeeld als je op reis bent. De Schaakkoning biedt drie verschillende varianten aan. De magnetische schaakset is een magnetisch schaakspel waarbij de stukken van hout zijn. Kiest u toch liever voor de kunststof variant, dan speelt u met chique gouden en zilveren stukken.

Wil je ter afwisseling wel eens wat anders doen dan een spelletje schaak? Bestel dan een spellendoos. Bij de Schaakkoning zijn er diverse varianten. Van schaken-en-het-molenspel-in-een tot een houten spellendoos 6-in-1. 

De varianten op het schaakspel

In de webshop van de Schaakkoning kun je een aantal speciale schaakspellen bestellen. Dit zijn spelvarianten op het klassieke schaakspel. Zo zijn er de drie Thinkfun spelvarianten en het spel KUBB Vikingen. Bij KUBB Vikingen speel je met teams en is verkrijgbaar in verschillende groottes. Bij twee daarvan kun je het spel buiten spelen.