Transitionsteleseminars

Buitengewone oplossingen door uw mediator nabij Maastricht Buitengewoon Mediation

Mediator Maastricht Buitengewoon Mediation dat zijn Chantal Gerardu en Miranda Möhlmann, werkzaam als mediator in Sittard, Maastricht en Limburg. Ze zijn onpartijdig, integer en kindvriendelijk en houden van doorpakken en snel schakelen. Twee verschillende mensen met één doel: mensen op weg helpen om weer compleet gelukkig te worden. Met Buitengewoon Mediation willen ze de wereld een beetje makkelijker maken voor mensen die door een zware tijd heen gaan. Of het nu gaat om mediation en bemiddeling, stress coaching of als gespreksbegeleider, ze kiezen ervoor om buiten de gewone paden te lopen waardoor buitengewone oplossingen ontstaan

Buitengewoon Mediation werkzaam als mediator nabij Maastricht bij scheiding

Bij een scheiding komt er veel op je af terwijl door alle emoties je hoofd er niet naar staat. Buitengewoon Mediation wil helpen om de last te verlichten. Zij zorgen met jullie voor de juridische zaken en praktische oplossingen. Hierbij hebben ze buitengewoon veel oog voor jullie kind(eren).

Als onafhankelijke mediator dient Buitengewoon Mediation alleen jullie belang en het belang van jullie kinderen. Samen wordt het ouderschapsplan geschreven en gezorgd voor de juridische en administratieve afwikkeling. Daarnaast worden financiële zaken je uit handen genomen. Door deze werkwijze geven ze jullie rust, structuur en een oplossing.

Na verloop van tijd kan het nodig zijn om het ouderschapsplan te herzien. Het kan namelijk goed zijn dat het ouderschapsplan op papier een goed plan leek maar dat het toch niet werkt. Veranderde levens is een andere reden om het ouderschapsplan te wijzigen. Bijvoorbeeld het krijgen van een nieuwe partner. Een tijdige herziening van het ouderschapsplan voorkomt een onnodige strijd wat alleen maar voordelen heeft voor jullie en jullie kinderen.

Buitengewoon Mediation biedt bij het opstellen of het herzien van het ouderschapsplan standaard een stuk nazorg. Dit is met name bedoeld om te zien of het voor jullie werkt en waar een aanpassing gedaan moet worden.

Conflictbemiddeling door Buitengewoon Mediation

Voortslepende conflicten, waarbij de emoties van twee kanten vaak hoog oplopen, kunnen escaleren. Instanties die je van het kastje naar de muur sturen waardoor je je machteloos voelt en het op wil geven. Laat dat gewoon niet gebeuren door Buitengewoon Mediation in te schakelen als uw mediator nabij Maastricht. Zij gaan met de tegenpartij aan de slag tot er een antwoord is waar jij je in kunt vinden. Daarnaast zorgen ze ervoor dat jullie weer gaan samenwerken en er weer afspraken gemaakt kunnen worden.