Transitions tele seminars
Image default
Society / Relationships

Baby eerste jaar boek als origineel kraamcadeau

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau, misschien voor je vriendin of collega? Kies dan voor een uniek cadeau en bestel het baby eerste jaar boek van Studio Ins en Outs. Dit leuke boek is een geweldig cadeau voor de aanstaande mama. Hier kan het hele eerste jaar in vastgelegd worden met verhalen, lijstjes en foto’s.

Een compleet invulboek

Voor zwangere vrouwen hebben het voornemen om veel bij te houden van het eerste levensjaar van hun baby. Toch is het eerste jaar zeer stressvol met weinig slapen en het aanpassen van een ander leefritme. Een boekje bijhouden schiet er daarom vaak bij in. Kies daarom voor het baby eerste jaar boek van Studio Ins & Outs. Dit boek geeft je houvast. Met leuke invullijstjes is het zeer makkelijk om het boek bij te houden. Je kunt per maand werken en leuke kiekjes van de kleine toevoegen.

Leuk en origineel ontwerp met alle ruimte

Alle boeken van Studio Ins & Outs zijn voorzien van unieke designs en speelse kleurtjes. Het zijn hippe boeken waar je zelfs jaren later nog met plezier naar terugkijkt. Het baby eerste jaar boek is in meer kleuren en designs te bestellen. Ook is er altijd genoeg ruimte voor creativiteit en kun veel zelf aanpassen. Voeg bijvoorbeeld leuke stickers of tekeningetjes zelf toe. Zoek dus niet langer naar een origineel kraamcadeau, maar bestel eenvoudig het baby eerste jaar invulboek. Dit is een gegarandeerd succes op iedere babyshower of als kraamcadeau. Natuurlijk kun je als aanstaande mama dit boek ook zelf aanschaffen. Voor meer informatie over het invulboek, kun je de website van Studio Ins & Outs bezoeken. Je kunt een kleine preview van het boek online inzien en eenvoudig het boek bestellen.