Transitionsteleseminars

Verlies nooit meer sieraden door middel van een sieraden display

Met het gemak van een sieraden display heeft u uw sieraden goed opgeborgen. Wij bieden verschillende soorten displays: die zorgen er ook voor dat de sieraden leuk ogen. Sieraden maken uw outfit af. Of het gaat om een zakelijk event of een feestje, sieraden geven uw outfit net wat meer flair.

Net als bij kleding, veranderen de trends voor sieraden ook elk seizoen. Momenteel is het voor dames in om aan een hand meerdere subtiele ringen te dragen en daarbij kleine ringen te dragen als oorbellen.

Eeuwenoud fenomeen

Wist u dat sieraden al millennia gedragen worden? Vanaf het jaar nul werden stenen, schelpen, beenderen en zelfs dierentanden werden aan elkaar geregen als decoratie aan de hals of pols. Voor het verzegelen van brieven ontwierpen de Romeinen de zegelring. Deze werden gemaakt door middel van goud, zilver, koper en brons. Vrouwen gingen in die tijd ook ringen dragen. Deze waren wel van een subtieler ontwerp dan de zegelring. Het horloge werd pas ontworpen in de zestiende eeuw.

Wat is de beste manier om sieraden te bewaren?

Sieraden kunnen jaren mooi blijven als u weet hoe u de sieraden moet onderhouden. Tip nummer een is om de sieraden in een zakje of doosje te bewaren wanneer u ze niet draagt. Waterstofsulfide en oxidatie zorgen ervoor dat zilveren sieraden dof of zelfs zwart worden.  

Tip nummer twee luidt: zorg dat u eerst parfum en haarlak sprayt en dan uw sieraden omdoet. Daarbij is te veel blootstelling aan zonlicht ook niet goed. Zonlicht zal op lange termijn de verkleuring versnellen.

Als u toch doucht met sieraden (wat niet aan te raden is) luidt tip nummer drie om de sieraden goed af te drogen na het douchen.

De sieraden krijgt u makkelijk schoon door eens per week de sieraden te ontvetten met afwasmiddel, als u dan toch de dagelijkse vaat doet.

De laatste tip en misschien wel de meest duurzaamste, is om transparante nagellak om sieraden te doen die van nep zilver zijn en sneller verkleuren. Dit heeft te maken met het zuurgehalte van de huid, die is bij iedereen anders.

Heeft u nog meer tips? Laat het ons weten.